'D-Day bij Manchester United: hoofd Solskjaer ligt op het hakblok'

26 oktober 2021, 07:42

Het lijkt D-Day bij Manchester United. Manager Ole Gunnar Solskjaer ligt vol onder vuur bij The Red Devils en volgens diverse Engelse media wordt er vandaag (dinsdag) een oordeel geveld over de toekomst van de Noorse coach bij de Premier League. Het dubbeltje lijkt de verkeerde kant op te vallen, want de spelers zouden het vertrouwen in hem verloren zijn.

Dat schrijft onder meer de BBC en diverse Engelse ochtendkranten. Zij weten dat de clubleiding spoedig tot een beslissing zal komen over de toekomst van de Noorse coach. De spelers zouden in de spoedoverleggen hebben geklaagd over het gebrek aan tactisch inzicht van Solskjaer, die met United zeer tegenvallende resultaten boekt de laatste tijd.

Zowel in de Premier League als ook de Champions League presteert Manchester United ondanks de zomerse komst van Cristiano Ronaldo ondermaats. Naast tactisch vernuft zou ook een gebrek aan leiderschap een van de verwijten zijn aan het adres van de oefenmeester. Maandag hebben voorzitters Joel en Avram Glazer een urenlang overleg gevoerd, de uitkomst daarvan wordt vandaag gecommuniceerd.

Lees ook'Engelse shock: United legt eerste contact met Conte'

Eerder kwam onder meer Sky Sports al naar buiten met het nieuws dat Antonio Conte in beeld zou zijn als opvolger van de Noorse oefenmeester, mocht het daadwerkelijk tot een ontslag komen. De 52-jarige Italiaan diende na afgelopen seizoen zijn ontslag bij Internazionale in na onenigheid met het bestuur. De coach maakte zijn club kampioen, maar zag sterspeler Romelu Lukaku vertrekken. Inter bleek niet bereid om de portemonnee te trekken voor een miljoenenaanwinst, waardoor Conte opstapte. De oefenmeester werkte eerder bij onder meer Juventus, de Italiaanse nationale ploeg en Chelsea. Bij laatstgenoemde club werd hij landskampioen in 2017.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen