Hans Kraay Jr. live tijdens Veronica Inside gebeld door Ten Hag

25 oktober 2021, 22:11   Bijgewerkt: 25 oktober 2021, 22:22

Opmerkelijke beelden tijdens de live-uitzending van Veronica Inside op maandagavond. Terwijl het programma bezig was, ging de telefoon van vaste gast Hans Kraay Junior over. Het bleek Ajax-coach Erik ten Hag te zijn die de analyticus en verslaggever terugbelde. 

Ten Hag wist niet dat Kraay Junior aan tafel zat bij de mannen van VI, omdat hij naar eigen zeggen nooit naar de talkshow kijkt. "Hij zegt dat hij sowieso niet naar Johan Derksen kijkt", riep een lachende Kraay Jr. terwijl hij de succescoach van Ajax aan de lijn had. Kraay belde Ten Hag voor een reunie van De Graafschap. Ten Hag werd uitgenodigd voor de uitzending van Goedemorgen Eredivisie en beloofde daarna naar Doetinchem te rijden.

Ook tafelgenoot René van der Gijp kreeg de topcoach nog even aan de lijn, ter verificatie dat het om de echte Ten Hag ging. "Ik geef René nog even aan je, anders geloven ze niet dat jij het bent", aldus Kraay Jr. Van der Gijp sprak kort met de trainer. "Het gaat lekker nu hè? Van genieten, neem lekker een biertje. Lekker man", aldus een bellende Van der Gijp.

De 61-jarige Hans Kraay Jr. speelde in het seizoen 1991/92 voor De Graafschap. Daar was hij ploeggenoot van Ten Hag, die de club uiteindelijk twee seizoenen diende als speler.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen