Puyol voelt mee met Koeman: "Ik ben ook eens aangevallen"

25 oktober 2021, 21:20

Carles Puyol weet wat er door Ronald Koeman heengaat. De Nederlandse oefenmeester werd na afloop van de verloren Clásico tegen Real Madrid opgewacht en belaagd in zijn auto. Puyol maakte het in het verleden ook mee en sprak zijn steun uit aan de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal.

"Het is mij ook een keer gebeurd dat ik na afloop van een wedstrijd werd aangevallen door de fans, die op mijn auto sloegen", vertelde Puyol tegen Spaanse media na een evenement voor kinderkanker. "Ik was destijds erg bang. De mensen die ons hebben aangevallen, horen niet bij FC Barcelona en zijn geen echte fans. Dat soort mensen verdienen het niet om onze aandacht te krijgen."

FC Barcelona staat er tot dusverre dramatisch voor. De Spaanse grootmacht bivakkeert momenteel op de negende plaats in de competitie en moet vrezen voor een seizoen in de grijze middenmoot van het Spaanse voetbal. "Er wordt altijd veel van FC Barcelona verlangd", aldus Puyol. "Ik ben enorm optimistisch en heb veel vertrouwen in de selectie."

FC Barcelona slikte uiteindelijk een 1-2 nederlaag in de Clásico. Toch vond Puyol dat Barça kans maakte op een beter resultaat. "Als Sergiño Dest zijn kans had benut, was het een heel andere wedstrijd geworden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen