Extreem pijnlijke statistiek over uitzichtloze situatie Van de Beek

25 oktober 2021, 19:08   Bijgewerkt: 25 oktober 2021, 19:13

Donny van de Beek doet er verstandig aan om op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever. De middenvelder van Manchester United schopte het dit seizoen pas tot één optreden in de Premier League. De 24-jarige Van de Beek kwam in speelronde vier zes minuten voor het laatste fluitsignaal tegen Newcastle United als invaller in de lijnen. Een bizarre statistiek geeft de pijnlijke situatie voor Van de Beek perfect weer.

Slechts één club heeft in de eerste negen speelronden van de Premier League namelijk minder vaak gescoord dan het aantal minuten dat Van de Beek heeft gemaakt: Norwich City sloeg pas twee keer toe. Nummer achttien Burnley scoorde zeven keer. De meest productieve ploeg van de Engelse competitie is Liverpool, dat al 27 keer mocht juichen na een treffer.

Van de Beek mocht in de Champions League tegen Young Boys nog in de basis beginnen, maar werd in de rust gewisseld. De Oranje-international kon in zijn 45 minuten een pijnlijke 2-1 nederlaag niet voorkomen. In de Carabao Cup tegen West Ham United maakte Van de Beek voor de eerste en direct de laatste keer dit seizoen de negentig minuten vol. Destijds slikte hij een 0-1 nederlaag.

Van de Beek lijkt deze winter op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever. Diverse clubs, waaronder Everton, zijn in de markt voor de voormalig Ajacied. Van de Beek wisselde in zijn zoektocht naar een nieuwe club alvast van zaakwaarnemer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen