Zeer pijnlijk nieuws: NEC moet voorlopig in lege Goffert spelen

25 oktober 2021, 18:10

De supporters hebben na maandenlange afwezigheid dit seizoen eindelijk weer hun opwachting kunnen maken in de voetbalstadions, maar de fans van NEC keren weer terug in de tijd. Het stadion van de Nijmegenaren stortte na afloop van de wedstrijd tegen Vitesse deels in, waardoor NEC nu noodgedwongen achter gesloten deuren moet spelen.

NEC speurde naar een alternatief voor De Goffert, dat gerepareerd moet worden nadat een deel van de tribune het tijdens de clash met Vitesse begaf. NEC hoopte op thuiswedstrijden bij VVV-Venlo, maar dat is niet gelukt. Daarom zal NEC de komende twee thuiswedstrijden in een leeg stadion moeten spelen. Het gaat om de wedstrijden tegen FC Groningen en SC Heerenveen.

NEC hoorde volgens algemeen directeur Wilco van Schaik acht keer 'nee' van clubs bij wie het verzoek was ingediend om gebruik te maken van het stadion, zo laat Van Schaik weten in een videoboodschap op de eigen kanalen. "Nader onderzoek en evaluatie heeft uitgewezen dat, als niemand op de tribunes zit, er geen enkel gevaar is voor spelers en staf. We willen geen enkel risico nemen", aldus Van Schaik tegen de NOS.

"Ik ben met acht locaties concreet in gesprek geweest. Ik heb offertes laten maken en gesprekken gevoerd met lokale driehoeken. We zijn zelfs met stadions in Duitsland bezig geweest", aldus Van Schaik, die echter geen jawoord kreeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen