Ronaldo laat van zich horen: 'Daar is nu het moment voor'

25 oktober 2021, 10:40

Cristiano Ronaldo houdt zijn kin omhoog na de pijnlijke avond op Old Trafford. De Portugese ster heeft op Instagram zijn visie gegeven op de 0-5 nederlaag tegen Liverpool.

Manchester United werd zondag van het kastje naar de muur gespeeld door de aartsrivaal. Na vijftig minuten prijkte de eindstand al op het scorebord. De ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer gaf geen moment thuis en werd een nog pijnlijkere nederlaag bespaard. 'Soms krijg je niet het resultaat waar je voor vecht', begint Ronaldo zijn Instagram-post.

'Dit is onze verantwoordelijkheid, alleen de onze. We kunnen niemand anders de schuld geven', vervolgt de 36-jarige aanvaller, die in de tweede helft na ingrijpen van de VAR een doelpunt afgekeurd zag worden. 'Onze fans waren met hun aanhoudende steun wederom geweldig. Zij verdienen beter dan dit, veel beter. Het is aan ons om ze dat te geven. Daar is nu het moment voor.'

Ronaldo was zondag tijdens de wedstrijd zijn frustraties even niet de baas. Aan het einde van de eerste helft, bij een 0-3 stand, trapte hij door op Curtis Jones. De aanvaller werd gespaard door scheidsrechter en kwam weg met een gele kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen