Overwinningen voor Ajax, Real en Liverpool op Super Sunday

25 oktober 2021, 13:49

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten zondag 24 oktober.

Ajax zet dominantie kracht bij met klinkende zege op zwak PSV

Ajax heeft zondagmiddag in de eigen Arena geen spaan heel gelaten van PSV. Hoewel de Eindhovenaren zeer behoorlijk aan het duel begonnen en een uur lang goed bij konden blijven, werd het voor de ploeg van Roger Schmidt een pijnlijke middag in Amsterdam: 5-0.

Monsterzege Liverpool bij United voert druk Solskjaer op

Liverpool heeft zondag gehakt gemaakt van grote rivaal Manchester United. Op Old Trafford was de ploeg van coach Jürgen Klopp heer en meester en vernederde het de thuisploeg met afgetekende cijfers: 0-5.

Real deelt nieuwe tik uit aan Koeman in matige Clásico

Real Madrid heeft zondagavond een belangrijke overwinning geboekt in El Clásico. In een zeer matige wedstrijd kwamen de Madrilenen nauwelijks in de problemen en bleken twee doelpunten genoeg om het FC Barcelona van Ronald Koeman over de knie te leggen: 1-2.

Mark van Bommel ontslagen bij VfL Wolfsburg

De samenwerking tussen Wolfsburg en Mark van Bommel is abrupt aan zijn einde gekomen. Vermoedelijk door de tegenvallende prestaties van de afgelopen weken is Van Bommel zondag op straat gezet. Dat maakt de club zelf wereldkundig, maar een reden wordt niet aangedragen.

Groningen mede dankzij wereldgoal Ngonge voorbij AZ

FC Groningen heeft AZ zondagavond op de vijfde Eredivisienederlaag van het seizoen getrakteerd. Een heus werelddoelpunt bleek uiteindelijk het kantelpunt in het voordeel van de ploeg van coach Danny Buijs: 2-0.

Inter en Juve schieten weinig op met punt, PSG morst

De topwedstrijden in de Serie A en Ligue 1 hebben zondagavond geen winnaars opgeleverd. Internazionale en Juventus hielden elkaar in evenwicht in Milaan, terwijl Paris Saint-Germain niet mocht klagen dat het met een puntje kon vertrekken bij Olympique Marseille.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen