Koeman na zeperd in El Clásico: "Dit is lastig te accepteren"

Koeman na zeperd in El Clásico: "Dit is lastig te accepteren"

24 oktober 2021 – Ronald Koeman vindt dat zijn FC Barcelona zondagmiddag meer verdiende dan de 1-2 nederlaag in El Clásico tegen Real Madrid. Na de wedstrijd was de Nederlandse trainer dan ook positief over zijn ploeg en de steun die in Camp Nou werd gegeven door de aanwezige fans.

"Het is altijd lastig om een dergelijk resultaat te accepteren", tekende Mundo Deportivo op uit de mond van Koeman. "We hebben er vandaag alles aan gedaan om een goed resultaat te behalen. We kregen een grote kans op 1-0, waarna de 0-1 aan de overkant viel. Real was in de counter erg gevaarlijk. Mijn team heeft hard gewerkt en de fans hebben ons tot het einde gesteund. Maar dit is natuurlijk niet het gewenste resultaat."

"Er is dit seizoen nog veel om voor te spelen. De spelers zijn teleurgesteld in dit resultaat, maar jongens als Sergio Agüero en Ansu Fati hebben laten zien dat ze belangrijke spelers voor het team zullen zijn. We gaan deze wedstrijd analyseren en zijn vandaag opgestaan met de steun van ons publiek. Er is geen tijd om bij de pakken neer te gaan zitten. Toch ben ik wel erg gefrustreerd door de nederlaag."

Na de wedstrijd was er nog een minder moment voor Koeman, die bij het verlaten van het stadion werd opgewacht door fans. Op beelden is te zien hoe de auto van de trainer wordt belaagd. Uiteindelijk kan Koeman alsnog wegrijden en zijn weg naar huis vervolgen. De druk op de coach zal de komende weken alleen maar toenemen. Barcelona staat inmiddels op de negende plaats in La Liga.

[tweet,ActuBarcaFR/status/1452327813952966666[

gerelateerd