BREAKING! Mark van Bommel ontslagen bij VFL Wolfsburg

24 oktober 2021, 17:12   Bijgewerkt: 24 oktober 2021, 17:22

De samenwerking tussen Wolfsburg en Mark van Bommel is abrupt aan zijn einde gekomen. Vermoedelijk door de tegenvallende prestaties van de afgelopen weken is Van Bommel zondag op straat gezet. Dat maakt de club zelf wereldkundig, maar een reden wordt niet aangedragen.

Van Bommel stond sinds deze zomer aan het roer bij Wolfsburg. Na een zeer beroerde voorbereiding met louter nederlagen, pakte zijn ploeg het in de competitie behoorlijk goed op. De eerste vier wedstrijden werden gewonnen, waardoor het koploper van de Bundesliga was. Sindsdien is alles als een plumpudding ingestort. Acht wedstrijden op rij werden niet gewonnen en nu staat de Nederlander dus op straat.

In de Champions League werd er tweemaal gelijkgespeeld en de laatste wedstrijd tegen Red Bull Salzburg ging verloren. De vier meest recente competitiewedstrijden werden ook verloren. Bij PSV werd Van Bommel destijds ontslagen omdat hij ook een dramatische reeks neerzette. Zo heeft zijn loopbaan dus wederom een flinke opdoffer gehad en is er weer een Nederlandse trainer minder actief in de grote competities. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen