Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Goed nieuws voor Slot: Senesi terug, Aursnes ook in de basis

Goed nieuws voor Slot: Senesi terug, Aursnes ook in de basis

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 oktober 2021 – Goed nieuws voor Arne Slot: de trainer van Feyenoord kan in het uitduel met SC Cambuur weer beschikken over Marcos Senesi. De centrale verdediger was in het Conference League-duel met Union Berlin niet van de partij wegens ziekte, maar nu is hij wel weer fit.

De trainer kon de twijfels over de inzetbaarheid van Senesi vrijdag nog niet wegnemen, maar de 24-jarige verdediger blijkt toch voldoende hersteld om te starten. Dat betekent dat Lutsharel Geertruida weer genoegen moet nemen met een plek op de bank. Gernot Trauner blijft wel staan en vormt het hart van de defensie dus weer met de Argentijn. Zij worden geflankeerd door Tyrell Malacia en Marcus Pedersen.

Op het middenveld is er een plaatsje voor Fredrik Aursnes, omdat Jens Toornstra als valse rechtsbuiten speelt. Het betekent dat Alireza Jahanbakhsh ook op de bank moet plaatsnemen, net als Cyriel Dessers. De Iraniër begon goed bij Feyenoord, maar is daarna toch wat weggezakt. Niet heel vreemd, aangezien hij twee jaar lang nauwelijks speelde bij het Engelse Brighton & Hove Albion. Tijdens de 3-1 overwinning op Union scoorde hij wel, maar nu krijgt hij rust van Slot.

Door de overwinning in Europa zullen de Rotterdammers met vertrouwen afreizen naar Leeuwarden. Dat terwijl de laatste twee Eredivisieduels pijnlijke resultaten opleverden. Van Vitesse werd met 2-1 verloren, terwijl de ploeg van Slot afgelopen weekend niet verder kwam dan een teleurstellend 2-2 gelijkspel tegen laagvlieger RKC.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd