Cambuur-revelatie Bangura waarschuwt oude club Feyenoord

Cambuur-revelatie Bangura waarschuwt oude club Feyenoord

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 oktober 2021 – Alex Bangura speelde jarenlang in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar een doorbraak zat er niet in. Zondagmiddag neemt hij het met SC Cambuur op tegen zijn oude club. De vleugelverdediger waarschuwt de Rotterdammers voor een moeilijke middag in Leeuwarden.

"Het gaat aardig tot goed. Natuurlijk hoop ik ooit bij een topclub te spelen. Alleen is dat voor nu niet zo belangrijk. Ik heb namelijk nog genoeg te leren. De kans bestaat dat er ook een mindere fase komt, dus het is aan mij om dit niveau vast te houden", vertelt de vleugelverdediger, die bij de Rotterdammers als buitenspeler de jeugdopleiding doorliep.

"Ik was veel aan het nadenken wat het beste voor mij zou zijn. In mijn ogen komen mijn kwaliteiten het beste tot zijn recht als linksback. Ik heb het voorgesteld en ze hebben me de kans gegeven. Op deze positie denk ik meer uit mezelf te halen", aldus Bangura, die uitkijkt naar het duel met Feyenoord. "Een heel speciale wedstrijd. Het is altijd leuk om tegen je oude club te spelen, zeker omdat er ook veel jongens lopen met wie ik heb gespeeld."

In de jeugdopleiding speelde hij samen met Justin Bijlow, Tyrell Malacia, Lutsharel Geertruida en Orkun Kökcü. Hij waarschuwt zijn oude ploeggenoten in het Algemeen Dagblad: "We zijn vastberaden om een goed resultaat neer te zetten, we ruiken kansen. Het zou prachtig zijn als we kunnen stunten. Het is voor niemand een pretje om hier in Leeuwarden te spelen. We gaan er alles aan doen om ook tegen Feyenoord minstens een punt te pakken."

Reacties

gerelateerd