Vloet schlemiel van de avond, PEC Zwolle wint eindelijk

24 oktober 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten zaterdag 23 oktober.

PEC Zwolle dankt Van Polen, VAR én Vloet na eerste overwinning

PEC Zwolle heeft zaterdagavond de langverwachte eerste zege van het seizoen geboekt door Heracles Almelo te verslaan (1-0). Waar Rai Vloet een kwartier voor tijd verzuimde een strafschop te benutten, schoot Bram van Polen in blessuretijd wel raak vanaf elf meter.

Vloet schuldbewust: "De nederlaag is volledig op mijn conto"

Rai Vloet steekt de hand in eigen boezem na de nederlaag van Heracles Almelo op bezoek bij PEC Zwolle (1-0). Zijn keuze voor een Panenka pakte helemaal verkeerd uit.

Kramer brengt Waalwijk met late kopbal in extase

RKC Waalwijk mag dankzij een 1-0 zege op Sparta Rotterdam eindelijk weer omhoog kijken. Na een bloedeloze eerste helft kreeg de ploeg van Joseph Oosting enkele goede kansen om de voorsprong te grijpen. Uiteindelijk duurde het tot vlak voor tijd voordat Michiel Kramer met zijn derde grote poging raak kopte en daarmee zijn oude ploeg in rouw dompelde.

FC Utrecht verstevigt dankzij Van de Streek derde plaats

FC Utrecht heeft dankzij een 2-1 overwinning op sc Heerenveen de derde plaats in de Eredivisie steviger in handen genomen. In een wedstrijd met ups en downs pakten de Domstedelingen in de slotfase de winst, een opsteker na de domper tegen AZ van vorig weekend. Moussa Sylla schoot zijn ploeg op voorsprong, waarna al snel de gelijkmaker volgde door een eigen goal van Willem Janssen. Tien minuten voor tijd besliste Sander van de Streek het duel.

AC Milan komt met schrik vrij na eigen doelpunt Zlatan

AC Milan heeft zaterdagavond met hangen en wurgen drie punten bijgeschreven in de Serie A. Ondanks dat Bologna in zowel minuut 20 als 58 rood kreeg, trok de ploeg van trainer Stefano Pioli de wedstrijd pas in de slotfase naar zich toe (2-4).

City kan na uitstekende start krachten sparen tegen Veltman

Manchester City heeft zaterdagavond op overtuigende wijze drie punten bijgeschreven in de Premier League. De ploeg van trainer Pep Guardiola was in het Amex Stadium al na een halfuur klaar met Brighton & Hove Albion (1-4).