Danjuma laat zich gelden, Giakoumakis maakt eerste voor Celtic

23 oktober 2021, 23:45

Villarreal is er zaterdagavond niet in geslaagd een goed resultaat te behalen tegen Athletic Bilbao. De ploeg van trainer Unai Emery werd in San Mamés getrakteerd op een 2-1 nederlaag. Arnaut Danjuma onderscheidde zich in positieve zin door een assist te leveren. In de Premiership boekte Celtic een 2-0 zege op St. Johnstone, mede dankzij het eerste doelpunt van Georgios Giakoumakis in Schotse dienst.

Athletic Bilbao - Villarreal 1-2

?Danjuma kreeg vrijdag goed nieuws uit Zeist. De 24-jarige aanvaller is door bondscoach Louis van Gaal opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Montenegro en Noorwegen. Zaterdag verscheen Danjuma aan de aftrap bij Villarreal. De aanvaller zag Athletic Bilbao na een kwartier op voorsprong komen via Raúl García, maar stelde Francis Coquelin vervolgens in de gelegenheid om de gelijkmaker binnen te schieten. Het was niet onvoldoende voor een punt, want een kwartier voor tijd knalde Muniain vanaf die strafschopstip de 1-1 binnen.

Celtic - St. Johnstone 2-0

Hij moest er even op wachten, maar Giakoumakis heeft zijn eerste doelpunt voor Celtic te pakken. De Griekse spits, die vorig seizoen in het shirt van VVV-Venlo topscorer van de Eredivisie werd, schoot na een halfuur vanaf een meter of vijf de 1-0 binnen. De man van 2,5 miljoen leidde daarmee de zege op St. Johnstone in. Josip Juranovic besliste de wedstrijd tien minuten voor tijd door een strafschop te benutten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen