Vloet schuldbewust: "De nederlaag is volledig op mijn conto"

23 oktober 2021, 23:11

Rai Vloet steekt de hand in eigen boezem na de nederlaag van Heracles Almelo op bezoek bij PEC Zwolle (1-0). Zijn keuze voor een Panenka pakte helemaal verkeerd uit.

Vloet mocht een kwartier voor tijd aanleggen vanaf elf meter en besloot Kostas Lamprou te verrassen met een stift. De doelman werd op het verkeerde been gezet, maar de poging van Vloet ging over. In blessuretijd werd zijn misser nog duurder, toen aan de andere kant Bram van Polen zijn strafschop wel verzilverde.

"Dit is volledig mijn schuld", baalt Vloet in gesprek met Tubantia. "Ik had al een dag eerder al besloten dat als ik een penalty zou krijgen, ik door het midden zou schieten met een lob. De laatste penalty's schoot ik in de hoeken, dus ik dacht dat dit mijn beste kans zou zijn. Maar de uitvoering was dramatisch."

Vloet heeft zijn ploeggenoten zijn excuses aangeboden. "Ik heb de ploeg, de supporters en de club in de steek gelaten. De nederlaag is volledig op mijn conto. Het had niet gehoeven. Ik kan ook nergens anders aan denken, ik reken mezelf dit enorm aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen