Druk op Van Bommel neemt toe: "Ik accepteer alle kritiek"

23 oktober 2021, 21:10

Mark van Bommel begrijpt dat de kritiek op zijn functioneren bij VfL Wolfsburg toeneemt. Zaterdag leed de Duitse club tegen SC Freiburg (0-2) de vierde opeenvolgende nederlaag in de Bundesliga.

Het was bovendien de achtste officiële wedstrijd op rij die net werd gewonnen door Wolfsburg. "Ik accepteer alle kritiek. Als je wedstrijden niet wint, dan krijg je hoe dan ook kritiek", aldus de Nederlandse oefenmeester tegenover Sky Deutschland. "Zoals ik het als speler deed, moet ik nu als trainer mijn team leiden. We moeten iedere dag harder werken. Alleen dan komen we er bovenop."

Over de instelling van zijn spelers heeft Van Bommel weinig te klagen. Ook Marcel Schäfer, sportief directeur van Wolfsburg, neemt het team weinig kwalijk. "We hebben beter gespeeld dan de afgelopen weken. De ploeg heeft het geprobeerd, maar je ziet dat er iets aan de hand is", zegt de voormalig middenvelder.

Wolfsburg begon het seizoen met vier zeges en was daardoor even de koploper van de Bundesliga. Een maand geleden werd er gelijkgespeeld tegen Eintracht Frankfurt (1-1), waarna nederlagen tegen 1899 Hoffenheim (3-1), Borussia Mönchengladbach (1-3), Union Berlin (2-0) en Freiburg (0-2) volgden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen