Henk Veerman gepasseerd: "Ik hoop dat hij heel boos is"

23 oktober 2021, 18:48

Henk Veerman begint zaterdagavond voor de eerste keer dit seizoen op de bank bij sc Heerenveen. De spits is gepasseerd door trainer Johnny Jansen. Siem de Jong krijgt tegen FC Utrecht de voorkeur in de punt van de aanval.

Veerman was vorige week ziek, maar de boomlange spits is vooral om sportieve redenen gepasseerd. In de voorgaande negen wedstrijden verscheen Veerman wel aan de aftrap. Voor de aanvaller staat de teller dit seizoen op vijf doelpunten. In zijn laatste twee wedstrijden kwam hij niet tot scoren.

"We zijn wat minder tevreden op dit moment en het heeft een tactisch verhaal", aldus Jansen vlak voor de aftrap voor de camera van ESPN. "Ik verwacht gewoon meer van Henk, in algemene zin. In het meedoen in balbezit en in balverlies. Hij heeft een mindere periode. Of hij het op de training wel laat zien? Op dit moment onvoldoende."

Jansen hoopt dat Veerman zijn bijrol omzet in iets positiefs. "Ik hoop dat hij heel boos is en dat wanneer hij erin komt, uit een ander vaatje tapt", aldus Jansen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen