FC Barcelona is jaloers: Xavi blijft als trainer maar prijzen pakken

23 oktober 2021, 10:12

Waar het bij FC Barcelona armoe troef is, daar pakt Xavi als trainer de een na de andere prijs. Gisteren (vrijdag) won hij met het Qatarese Al-Sadd de zevende trofee in twee jaar tijd: Xavi veroverde de Emir Cup door het Al-Rayyan van Laurent Blanc te verslaan. De 41-jarige Spanjaard wordt al tijden in verband gebracht met het trainerschap in Camp Nou.

Al-Sadd klopte Al-Rayyan na een beslissende strafschoppenreeks. Na reguliere speeltijd hielden beide ploegen elkaar in evenwicht (1-1). Xavi staat sinds de zomer van 2019 aan het roer bij Al-Sadd en staat er vanaf het begin  geen rem op het succes van de trainer. Xavi werd kampioen, veroverde twee keer de Qatar Cup, pakte de Super Cup en de Stars Cup en na gisteren twee keer de Emir Cup. Ook in de competitie gaat het dit seizoen weer voor de wind. Al-Sadd staat na zes wedstrijden bovenaan.

Vanaf het moment dat Xavi trainer is, wordt hij genoemd bij Barcelona. De afgelopen jaren hield hij de boot een paar keer duidelijk af, maar recent zette hij de deur wél wijd open.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen