'Ajax legt contact met Raiola om te praten over Gravenberch'

'Ajax legt contact met Raiola om te praten over Gravenberch'

22 oktober 2021 – Ajax gaat een poging ondernemen om Ryan Gravenberch langer aan zich te binden, zo maakt De Telegraaf vrijdagmiddag bekend. Het huidige contract van de negentienjarige middenvelder loopt nog door tot de zomer van 2023.

De Amsterdamse club heeft al contact opgezocht met Mino Raiola, de zaakwaarnemer die de belangen van Gravenberch behartigt. Volgens bovengenoemde krant is het contact nog in een beginstadium. Een aanbod is dam ook nog niet gedaan. Eveneens is niet bekend voor hoelang Ajax de getalenteerde middenvelder wil vastleggen.

Gravenberch maakte in 2018 op zestienjarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal van Ajax. Inmiddels is hij een vaste waarde in het team dat getraind wordt door Erik ten Hag. Voor Gravenberch staat de teller op 74 officiële optredens in de hoofdmacht van Ajax. Daarin was hij in alle competities goed voor tien doelpunten.

Gravenberch wordt een gouden toekomst toegedicht. Ondanks dat hij nog tiener is, speelde hij al negen wedstrijden in het Nederlands elftal. Het talent van Ajax is een van de kanshebbers om de Golden Boy Award te winnen. Onlangs werd bekend dat hij tot de laatste twintig kandidaten behoort.

gerelateerd