Schmidt verrast bij PSV tegen AS Monaco: basisplaats Vinícius

21 oktober 2021, 19:36   Bijgewerkt: 21 oktober 2021, 19:42

PSV-trainer Roger Schmidt heeft spits Eran Zahavi gepasseerd voor het duel met AS Monaco in de Europa League. De Israëlische aanvaller wordt in de basisopstelling vervangen door Carlos Vinícius, terwijl de coach verder weinig veranderingen heeft doorgevoerd. Op het middenveld staat Olivier Boscagli, waardoor Davy Pröpper op de bank begint. 

Daarmee heeft Schmidt best wat verrassingen in zijn elftal opgenomen. Dat Zahavi gepasseerd wordt, is gezien zijn vorm overigens niet heel verrassend. De spits is al enkele weken niet in goeden doen en wordt door de Duitse coach telkens voortijdig naar de kant gehaald. Maar zijn vervanger Vinícius maakt zeker ook niet de allerbeste indruk in de invalbeurten die hij tot dusver had.

In de zeven duels die de Braziliaan tot dusver meedeed, kwam hij namelijk nog niet tot doelpunten of assists. Op het middenveld krijgt Boscagli de voorkeur boven bijvoorbeeld Pröpper in de strijd om wie de geschorste Ibrahim Sangaré moet vervangen. De multi-inzetbare linksbenige Fransman wordt achterin op zijn beurt weer vervangen door Armando Obispo. 

Bij de Franse opponent is de opstelling ook op een aantal plaatsen gewijzigd ten opzichte van hoe het over het algemeen is en dat komt ditmaal goed uit voor voormalig AZ-spits Myron Boadu (20). De Nederlander kan in het Philips Stadion zijn eerste doelpunt voor de Franse grootmacht maken, want hij begint aan de aftrap.

Opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Obispo, Max; Van Ginkel, Boscagli; Götze; Madueke, Vinicíus, Gakpo

Opstelling AS Monaco: Nübel; Aguilar, Maripan, Badiashile, Disasi, Caio Henrique; Jean Lucas, Tchouaméni, Fofana; Volland, Boadu

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen