Vitesse in aanvallende variant, Spurs treedt met B-keus aan

21 oktober 2021, 17:57

De opstellingen van Vitesse en Tottenham Hotspur voor de onderlinge wedstrijd in de groepsfase van de Conference League zijn bekend. Waar de club uit Arnhem op oorlogssterkte aantreedt, worden bij de Engelse tegenstander een hoop spelers gespaard.

Thomas Letsch voert ten opzichte van de gewonnen Gelderse derby (0-1) één wijziging door. Matus Bero, die afgelopen weekend een schorsing uitzat, maakt zijn rentree in het elftal. Dat gaat ten koste van Yann Gboho. Het lijkt erop dat Vitesse niet voornemens is om zich in te graven, want met Loïs Openda, Oussama Darfalou en Nikolai Baden Frederiksen wordt voor een aanvallende variant gekozen.

Bij Spurs ontbreken alle basisspelers van afgelopen weekend tegen Newcastle United (2-3 winst). Dat betekent dat onder meer Hugo Lloris, Heung-min Son en Harry Kane niet in Arnhem te bewonderen zullen zijn. Tot de B-keus van de Engelse grootmacht behoren ook enkele grote namen. Zo zullen onder meer Davinson Sánchez, Dele Alli en Steven Bergwijn aan de aftrap verschijnen.

Vitesse bezet na twee speelrondes de derde plaats in Groep G van de Conference League. De Arnhemmers wonnen op bezoek bij Mura (0-2) en verloren van Stade Rennais (1-2). Spurs gaat met vier punten aan kop. Het uitduel met Rennes eindigde in een gelijkspel (2-2), terwijl er thuis met duidelijke cijfers gewonnen werd van Mura (5-1).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen