Opstelling Feyenoord: Slot moet puzzelen, Senesi niet in selectie

21 oktober 2021, 17:31   Bijgewerkt: 21 oktober 2021, 17:57

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft een forse domper moeten incasseren in aanloop naar de Conference League-wedstrijd tegen Union Berlin. Marcos Senesi zit vanwege ziekte niet bij de wedstrijdselectie en wordt achterin vervangen door Lutsharel Geertruida. Voorin keert Luis Sinisterra wel weer terug in de basiself, nadat hij afgelopen weekend nog ontbrak vanwege interlandverplichtingen.

Dat betekent dat Cyriel Dessers weer moet plaatsnemen op de bank in De Kuip bij Feyenoord. Hij begon afgelopen weekend nog als diepe spits bij de Rotterdammers, maar daar staat nu Bryan Linssen, die tegen RKC Waalwijk de Colombiaan Sinisterra verving. De linksbuiten is na zijn interlandverplichtingen echter weer inzetbaar, waardoor hij zijn basisplaats terugkrijgt.

Verder heeft Slot weinig verrassingen doorgevoerd in zijn opstelling, waardoor ook Fredrik Aursnes op de bank moet beginnen. Door de afwezigheid van Senesi heeft Slot achterin weinig tot geen enkele serieuze wisseloptie. Arsenal-huurling Reiss Nelson zit wederom in de selectie van de Rotterdammers, die het duel als koploper van Groep E in de Conference League beginnen. 

Bij tegenstander Union Berlin is er geen basisplaats voor Nederlander Sheraldo Becker. Ondanks dat de buitenspeler zelf vond dat hij wel weer eens aan de aftrap zou mogen verschijnen, start hij in De Kuip opnieuw op de bank. Scheidsrechter Giorgi Kruashvili fluit om 18.45 uur voor de aftrap van de derde speelronde van het derde toernooi van Europa. 

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Geertruida, Malacia; Toornstra, Til, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen