'Onvindbare Ihattaren negeert belletjes vanuit Genua'

'Onvindbare Ihattaren negeert belletjes vanuit Genua'

21 oktober 2021 – Het huwelijk tussen Mohamed Ihattaren en Sampdoria lijkt voorbij. De middenvelder speelde nog geen wedstrijd voor de Italiaanse club en is inmiddels zelfs niet te bereiken door zijn werkgever. De 19-jarige Utrechter schijnt ook geen trek te hebben in telefoontjes van voorzitter Massimo Ferrero.

De flamboyante voorzitter zou Ihattaren meerdere keren gebeld hebben om zijn hulp aan te bieden, zo weet journalist Jurriaan van Wessem op Twitter te melden. Die telefoontjes worden echter niet beantwoord door de speler, die naar verluidt in Nederland is vanwege familieomstandigheden. Het is dus niet bekend waar Ihattaren zijn gezicht weer laat zien in Genua.

Ihattaren werd afgelopen zomer door Juventus overgenomen van PSV en direct verhuurd aan Sampdoria. Daar kwam de linkspoot volgens La Gazzetta dello Sport aan met vijf kilo overgewicht. Die fysieke achterstand had hij onlangs weggewerkt, maar toen besloot hij terug te keren naar Nederland. Eigenlijk zou hij juist zijn debuut gaan maken in het shirt van Sampdoria.

De 19-jarige speler kwam de afgelopen weken negatief in het nieuws. Hij zou vrienden hebben bezocht in Milaan en Monaco, terwijl hij zijn eerste minuten namens zijn club dus nog had gemaakt. Ihattaren lijkt zelf geen zin meer te hebben in een langer verblijf in het Stadio Luigi Ferraris. Het toptalent heeft bij Juventus een contract tot medio 2025.

gerelateerd