Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Huntelaar ook terug op oude nest: "Eer om hem te begeleiden"

Huntelaar ook terug op oude nest: "Eer om hem te begeleiden"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 oktober 2021 – Klaas-Jan Huntelaar gaat de komende periode meelopen binnen de jeugdopleiding van De Graafschap. De oud-voetballer zette onlangs een punt achter zijn actieve loopbaan en wil zich nu oriënteren op een mogelijke loopbaan als trainer. Ook in Doetinchem krijgt hij die kans.

"We zijn hartstikke blij dat Klaas-Jan nu thuiskomt en mee wil kijken in onze jeugdopleiding", aldus hoofd jeugdopleidingen Jefta Bresser op de clubwebsite van De Graafschap. "Ik heb Klaas-Jan onder mijn hoede gehad als beginnend speler en vind het een eer om Klaas-Jan nu te begeleiden in zijn eerste stapjes van zijn mogelijke trainersloopbaan."

Huntelaar is een bekend gezicht bij De Graafschap, waar hij zijn eerste stappen als profvoetballer zette. Hij kwam uiteindelijk tot negen wedstrijden in het eerste elftal van de club. Daarna verdedigde de goaltjesdief de clubkleuren van AGOVV, sc Heerenveen, Ajax, Real Madrid, AC Milan, Schalke 04 en speelde hij nogmaals in Amsterdam en Gelsenkirchen.

Afgelopen zomer zette Huntelaar een punt achter zijn loopbaan en besloot de 38-jarige Achterhoeker zich te richten op het trainerschap. Eerder liet hij zijn gezicht al zien op het trainingsveld bij Vitesse, waar hij gaat meekijken bij Vitesse Onder-21 van trainer Nicky Hofs. Ook zal Huntelaar een kijkje in de keuken krijgen bij Go Ahead Eagles.

Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd