Atalanta mét Koopmeiners tegen United; Pogba gepasseerd

20 oktober 2021, 20:21

Teun Koopmeiners mag zich opmaken voor zijn eerste basisplaats in de Champions League namens Atalanta. Hij staat, net als Marten de Roon, aan de aftrap van de kraker tegen Manchester United. Bij de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer is vooral de afwezigheid van Paul Pogba opvallend. 

Pogba is namelijk het verrassende slachtoffer van het rentree van Marcus Rashford, die na een lange blessure voor het eerst weer aan de aftrap staat. Bruno Fernandes, Fred en Scott McTominay vormen het middenveld, terwijl Rashford in de voorhoede plaatsneemt naast Mason Greenwood en Cristiano Ronaldo. Donny van de Beek begint zoals meestal op de reservebank.

Aan de kant van de bezoekers staat Koopmeiners dus wél aan de aftrap. Afgelopen weekend was hij tegen Empoli (1-4 winst) voor de tweede keer basisspeler bij zijn nieuwe club en nu staat hij dus ook voor het eerst in een Europees duel aan de aftrap. In de voorgaande wedstrijden tegen Villarreal (2-2) en Young Boys (1-0 winst) deed hij respectievelijk twintig minuten en één minuut mee. Bij Atalanta ontbreken overigens nog altijd de geblesseerde Hans Hateboer en Robin Gosens. 

Ook op de andere velden komen er vanavond om 21.00 uur enkele Nederlanders in actie. Zo speelt Matthijs de Ligt met Juventus de uitwedstrijd tegen Zenit Sint-Petersburg en staat Arnaut Danjuma gewoon in de basis als Villarreal op bezoek gaat bij Young Boys. De geblesseerde Sven Botman ontbreekt bij Lille, maar bij tegenstander Sevilla is er wel een basisplaats voor Karim Rekik. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen