'Liverpool meldt zich bij fraai rijtje geïnteresseerden voor Lang'

'Liverpool meldt zich bij fraai rijtje geïnteresseerden voor Lang'

20 oktober 2021 – Ook Liverpool is in de markt voor Club Brugge-smaakmaker Noa Lang. De 22-jarige aanvaller van de Belgische landskampioen heeft zich met zijn sterke optredens in de Jupiler Pro League, Champions League en het Nederlands elftal in de kijker gespeeld. Lang heeft de topclubs voor het uitzoeken.

AC Milan en Arsenal waren al langer in de markt, maar krijgen nu dus concurrentie van Liverpool. De Engelse topclub ziet Lang als ideale concurrent voor Sadio Mané. Bovendien kan de Nederlander ook als 'nummer tien' uit de voeten. Volgens Calciomercato hoopt Liverpool Lang te overtuigen om een langdurige verbintenis te ondertekenen op Anfield.

Lees ook: Noa Lang vaart wel bij gesprekken met psycholoog

Club Brugge wil daarvoor echter wel eerst flink cashen. De Belgen betaalden vorig jaar slechts zes miljoen euro om Lang los te weken bij Ajax, maar verlangen nu een transferbedrag van tussen de 25 en 30 miljoen euro. Door die hoge som lijkt Liverpool de beste papieren te hebben. Van de drie gegadigden is Liverpool de enige club die dat bedrag op wil hoesten.

Lang is ook dit seizoen weer op dreef in Brugge. De buitenspeler was in de eerste elf competitiewedstrijden goed voor drie goals en vijf assists. In de Champions League staat de aanvaller nog droog. Dinsdagavond verloor Lang nog met 1-5 van Manchester City.

gerelateerd