Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'NEC heeft mogelijk vervangend stadion al gevonden'

'NEC heeft mogelijk vervangend stadion al gevonden'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

20 oktober 2021 – De kans bestaat dat NEC de laatste thuiswedstrijden van dit kalenderjaar in Venlo gaat afwerken. De Goffert is voorlopig onbruikbaar nadat in het uitvak een deel van de tribune instortte omdat fans van Vitesse de overwinning in de Gelderse derby vierden. Het Stadion van VVV-Venlo geldt als grote kandidaat om als uitvalsbasis te dienen.

Dat bevestigt VVV-directeur Marco Bogers aan De Limburger. De Venlolaren hebben reeds contact gehad met de Nijmeegse formatie. "Er is een lijstje met mogelijke speellocaties waaronder, De Koel. Wij hebben als club al laten weten ervoor open te staan, maar zijn natuurlijk afhankelijk van de lokale driehoek in verband met handhaving", laat Bogers weten.

Ook Bogers bekeek de beelden van in De Goffert met verbazing. "Het waren schokkende beelden", vertelt Bogers aan de Limburgse krant. "Dat is natuurlijk een nachtmerrie voor een club. Je wilt nooit dat de mensen in je stadion gevaar lopen. We hebben direct ons medeleven betuigd. Daarna zijn we contact blijven houden over de eventuele mogelijkheden. Daar komt bij dat wij onze thuiswedstrijden bijna altijd op vrijdag spelen. Dan zou er in het weekend ruimte zijn voor NEC."

NEC neemt het dit kalenderjaar nog op tegen FC Groningen, SC Cambuur en PSV. De afstand tussen Venlo en Nijmegen bedraagt 56 kilometer. Eerder moest ook AZ al in een ander stadion spelen. Dat had te maken met het ingestorte dak. AZ werkte de thuiswedstrijden daarom af bij ADO Den Haag. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd