Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

NEC speelt dit jaar niet meer in De Goffert

NEC speelt dit jaar niet meer in De Goffert

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 oktober 2021 – NEC denkt dat het pas weer in januari in eigen huis kan aantreden. Een deel van de tribune in De Goffert bezweek zondag tijdens de Gelderse derby nadat hossende supporters van Vitesse de 0-1 overwinning vierde. De tribune stortte in, waar geen gewonden bij vielen. Toch is de schade bij de gepromoveerde Nijmegenaren enorm.

Eerder maakte de club al bekend voorlopig niet in het stadion te kunnen spelen. Geciteerd door De Telegraaf laat directeur Wilco van Schaik weten dat dit jaar terugkeren in het stadion onmogelijk lijkt. "Ik denk, maar dat is mijn persoonlijke mening, dat we er zeker aan moeten denken dat het stadion tot en met december dichtblijft. Dat betekent dat we vier thuiswedstrijden elders moeten spelen. De optie tot wedstrijden uitstellen is er niet, we hebben niet zoveel tijd."

Lees ook: NEC moet op zoek naar ander stadion: Goffert voorlopig gesloten

NEC neemt het dit kalenderjaar nog op tegen FC Groningen, SC Cambuur en PSV. Het is de vraag waar de Nijmegenaren nu gaan aantreden. Van Schaik is vooral boos op de rellende fans die de club in diskrediet brachten. "Zij hebben onze club in een heel verkeerd daglicht gezet. Het merendeel, denken wij, kwam niet eens uit het stadion. Dat hebben wij ook tegen de politie gezegd. Ik hoop dat we heel veel mensen, samen met de politie, kunnen pakken. Zij mogen nooit meer in De Goffert komen."

Ook over het biergooien is Van Schaik duidelijk. "Dat is een nationaal fenomeen aan het worden. Lange tijd hadden we dat niet hier in Nijmegen, nu wel. Ik hoop dat we ervan geleerd hebben. We moeten dat laten. Ik ga je vertellen dat daar straks enorme straffen op komen te staan, dus doe het niet."
Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd