Huntelaar gaat niet alleen bij Vitesse, maar bij meer clubs langs

19 oktober 2021, 15:18

Klaas-Jan Huntelaar (38) heeft zich dinsdag laten zien in Arnhem. De voormalig aanvaller gaat een snuffelstage lopen bij Vitesse, maar dat is zeker niet de enige club die hij gaat aandoen. Zo heeft hij ook al een afspraak staan bij Go Ahead Eagles en dat alles met eigenlijk maar één doel: "Het is de bedoeling om zelfstandig trainer te worden."

Dat vertelt Huntelaar tegenover De Gelderlander. "Ik kijk de komende tijd of het trainersvak mij bevalt. Maar ik geef me ook op voor de cursus. Ik begin onderaan. Ik heb nog helemaal geen trainerspapieren", stelt Huntelaar over zijn instapniveau als trainer. De voormalig international wil geen spitsentrainer worden zoals het nu staat, maar echt volledig op eigen benen komen te staan in de toekomst.

Daarvoor maakt hij een rondje langs meer clubs dan Vitesse alleen. "Ik loop bij Vitesse een paar dagen in de week mee. En ik ga ook bij andere clubs kijken. Voorlopig is dat alvast Go Ahead Eagles. Dat heb ik met technisch directeur Paul Bosvelt geregeld. Zo krijg ik meer indrukken. Wellicht volgt nog meer", aldus Huntelaar, die dinsdag voor het eerst aanwezig was bij Vitesse O21, waar hij bij Nicky Hofs gaat ruiken aan het trainersschap. 

Lees ook: Huntelaar denkt aan het trainersvak en meldt zich bij Vitesse

Voor Huntelaar is het zijn eerste officiële stap na zijn actieve loopbaan als profvoetballer. Daar zette hij na de afgelopen zomer een punt achter, toen hij na zijn degradatie met Schalke 04 geen nieuwe club meer besloot te zoeken. Het was lange tijd stil rondom de voormalig topschutter, totdat hij recent opdook bij de amateurclub HC'03. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen