Feyenoord
4 – 0
Fortuna Sittard

Icardi ondanks pikante privéproblemen weer bij PSG-selectie

Icardi ondanks pikante privéproblemen weer bij PSG-selectie

19 oktober 2021 – Mauro Icardi (28) zit dinsdagavond 'gewoon' bij de wedstrijdselectie van Paris Saint-Germain voor de Champions League-wedstrijd tegen RB Leipzig. Toch zijn er twijfels over de (mentale) fitheid en inzetbaarheid Argentijnse aanvaller, omdat hij grote problemen heeft met zijn vrouw Wanda.

De partner van Icardi, die tevens de zaakwaarnemer is van de voetballer, heeft op social media enorm uitgehaald naar de spits. 'Alweer een gezin dat je vernield hebt voor een slet', schreef Wanda over haar man Icardi, die volgens haar zou zijn vreemdgegaan. L'Equipe schreef dat hij door alle problemen een training bij PSG miste en dat werd later bevestigd. Diezelfde dag plaatste hij op Instagram overigens nog wel een foto samen met Wanda, maar dat lijkt een oud plaatje.

Wanda plaatste maandagochtend namelijk een foto van haar hand zónder trouwring, waarmee ze de speculaties enorm in de hand werkte. PSG-manager Mauricio Pochettino bevestigde de afwezigheid van zijn aanvaller, die vanwege privéproblemen zich al twee dagen niet had gemeld bij de Franse topclub. Volgens Argentijnse media zou Icardi zijn vreemdgegaan met de Argentijnse actrice María Eugenia Suárez.

Pikant detail aan de gevoelige zaak is dat Wanda ooit vreemdging met Icardi, toen zij nog een relatie had met Maxi López. Die spits weigerde niet veel later in een wedstrijd tegen Internazionale de hand te schudden van zijn collega-aanvaller, vanwege de Wanda-zaak. Ditmaal lijkt Icardi hetzelfde te flikken, maar dan met Wanda. Samen hebben ze twee dochters, eerder kreeg Wanda drie zoons met López. Sinds 2014 zijn Wanda en Icardi samen officieel getrouwd.

gerelateerd