Huntelaar denkt aan het trainersvak en meldt zich bij Vitesse

Huntelaar denkt aan het trainersvak en meldt zich bij Vitesse

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 oktober 2021 – Klaas-Jan Huntelaar (38) gaat mogelijk het trainersvak in. De inmiddels gestopte voormalig aanvaller is opgedoken bij Vitesse, waar hij de komende maanden een snuffelstage gaat afwerken. The Hunter sluit aan bij het O21-team van de Arnhemmers, waar hij bij Nicky Hofs een kijkje in de keuken gaat krijgen.

Huntelaar gaat kijken of het trainersvak iets is voor hem. Omdat zijn zoontje in de jeugdopleiding van de Arnhemmers speelt, heeft hij een goede ingang bij Vitesse, een club die hij als voetballer zelf nooit diende. In elk geval tot en met de winterstop loopt de oud-international mee in de jeugdopleiding van Vitesse.

Voor Huntelaar is het zijn eerste officiële stap na zijn actieve loopbaan als profvoetballer. Daar zette hij na de afgelopen zomer een punt achter, toen hij na zijn degradatie met Schalke 04 geen nieuwe club meer besloot te zoeken. Het was lange tijd stil rondom de voormalig topschutter, totdat hij recent opdook bij de amateurclub HC'03.

In dat team besloot hij te gaan voetballen met zijn onder meer broer, al bleek dat achteraf tegen de regels van de KNVB. Daarmee werd wel duidelijk dat Huntelaar definitief niet meer terugkeert als profvoetballer. Een officieel statement vanuit de oud-speler van onder andere Ajax, Real Madrid en AC Milan is er echter nog altijd niet gekomen.

Lees ook: Rentree Huntelaar krijgt mogelijk nog vervelend staartje

Huntelaar had als voetballer een grote loopbaan, waarin hij speelde voor achtereenvolgend De Graafschap, AGOVV, Heerenveen, Ajax (twee periodes), Real Madrid, AC Milan en Schalke 04 (twee periodes). Voor het Nederlands elftal maakte hij 42 doelpunten in 76 interlands: alleen Robin van Persie scoorde vaker (50) in Oranje dan Huntelaar.

Reacties

gerelateerd