Neymar keert geblesseerd terug bij PSG, De Ligt twijfelgeval

18 oktober 2021, 22:26

Paris Saint-Germain moet het dinsdagavond in de Champions League tegen RB Leipzig stellen zonder Neymar. De Braziliaanse sterspeler is met liesklachten teruggekeerd van interlandverplichtingen, zo maakt de club uit Parijs bekend. Matthijs de Ligt is bij Juventus een twijfelgeval voor de ontmoeting met Zenit St. Petersburg.

Neymar kwam in de interlandperiode met de nationale ploeg van Brazilië in actie tegen Colombia (0-0) en Uruguay (4-1). Beide wedstrijden deed hij negentig minuten. Toch is de aanvaller geblesseerd teruggekeerd bij PSG. Goed nieuws is dat de blessure niet ernstig is, zo onthult de club. Neymar moet een aantal dagen herstellen en kan naar het zich laat aanzien zondag tegen Olympique Marseille wel weer in actie kunnen komen.

PSG moet het tegen RB Leipzig ook stellen zonder Sergio Ramos. De Spaanse centrumverdediger is door blessureleed nog niet in actie gekomen voor de club uit Parijs. Op dit moment traint Ramos nog apart van de groep. Leandro Parades kan de komende tijd ook niet in actie komen voor Parijzenaars. De Argentijn heeft tijdens de interlandperiode een dijbeenblessure opgelopen.

De Ligt

Het is nog onzeker of De Ligt woensdag tegen Zenit St. Petersburg in actie kan komen voor Juventus. De Nederlandse centrumverdediger moest afgelopen weekend de topper tegen AS Roma (1-0) vanwege fysieke klachten aan zich voorbij laten gaan. De blessure lijkt mee te vallen, maar achter de naam van De Ligt staat voorlopig nog wel een vraagteken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen