Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Achilleshiel van Ajax: "Haaland ander verhaal dan Henk Veerman"

Achilleshiel van Ajax: "Haaland ander verhaal dan Henk Veerman"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 oktober 2021 – Volgens Theo Janssen moet Ajax tegen Borussia Dortmund anders voor de dag komen dan afgelopen zaterdag tegen sc Heerenveen. De oud-speler van de Amsterdammers zag dat Ajax erg kwetsbaar was in de omschakeling, maar dat Heerenveen daar niet van kon profiteren.

"Ajax is een leuk voetballende ploeg, waarbij de backs altijd hoog staan en middenvelders in de zestien willen komen", begint Janssen zijn betoog bij Studio Voetbal. "Het probleem van Ajax is: voetballend is het allemaal heel leuk, maar in omschakeling is het allemaal heel erg kwetsbaar."

Dus is het dinsdag oppassen geblazen tegen Dortmund. "Nu stond daar Henk Veerman, maar als Haaland daar speelt, is dat een ander verhaal. Die is altijd onderweg en zoekt de diepte. Iedere tegenstander krijgt tegen Ajax ruimte om in de omschakeling gevaarlijk te zijn. Alleen was Heerenveen heel erg slordig. Doe je dit tegen Dortmund? Dan krijg je er drie tegen."

Qua opstelling zou Janssen kiezen voor Davy Klaassen in plaats van Steven Berghuis op 'tien'. "In Europees verband vind ik Klaassen ook in verdedigend opzicht beter. Klaassen heeft zijn loopacties, Berghuis is heel veel aan het zoeken en wijkt veel uit naar de zijkanten. Ik zie liever een échte 'tien'."

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd