Van Hanegem ziet Feyenoord bergafwaarts gaan

Van Hanegem ziet Feyenoord bergafwaarts gaan

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 oktober 2021 – Willem van Hanegem signaleert een neerwaartse spiraal bij Feyenoord. Het elftal van Arne Slot is volgens Van Hanegem alleen maar minder gaan draaien. Feyenoord kwam zaterdag tegen RKC Waalwijk niet verder dan een teleurstellend 2-2 gelijkspel. 'Er gaat nog veel mis helaas', concludeert het Feyenoord-icoon.

'Ook ik vond de start van Feyenoord dit seizoen leuk. Misschien twijfelden de mensen daaraan omdat ik de laatste weken ook aangaf dat ik het allemaal minder en minder vond worden', schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. 'Dan vrees je voor worstelingen tegen een club als RKC en helaas is dat bewaarheid.'

Van Hanegem benoemt ook een aantal individuele prestaties. 'Marcos Senesi heeft opeens een eigen documentaire, maar als hij echt verder wil komen, moet hij nu wel veel scherper worden. Tegen Vitesse gaf hij een doelpunt cadeau aan Loïs Openda en de manier waarop hij zaterdag Jens Odgaard verdedigde bij de 1-1, dat kan natuurlijk niet. In aanvallend opzicht zag ik Cyriel Dessers door het ijs zakken. Te weinig agressie en geen enkele scherpte voor de goal. Ik vond het ook jammer dat Bryan Linssen, die het als spits goed deed, moest uitwijken naar links. Aan de zijlijn heeft hij niets te zoeken.'

Komende week speelt Feyenoord in de Conference League tegen Union Berlin en wacht daarna de uitwedstrijd tegen SC Cambuur. 'Feyenoord is al acht punten kwijt en dus moeten de punten nu echt worden gepakt om een beetje bij te blijven. Anders is iedereen de frisse en veelbelovende start snel weer vergeten. Dat zou jammer zijn, want in de zomer liet de ploeg zien waar het toe in staat is. Maar dat heb ik de laatste wedstrijden voor het laatst gezien in de eerste helft tegen Slavia Praag', aldus De Kromme.

Reacties

gerelateerd