Eindelijk weer een glimlach bij sterk FC Barcelona

18 oktober 2021, 00:30   Bijgewerkt: 17 oktober 2021, 23:52

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 17 oktober.

Machine Memphis neemt Barça bij de hand tegen Cillessen en co

Aan de hand van Memphis Depay heeft FC Barcelona de aansluiting met de Spaanse top hervonden. De ploeg van Ronald Koeman versloeg in eigen huis overtuigend het Valencia van doelman Jasper Cillessen, die weer volledig hersteld is van een blessure en de bal twee keer uit zijn net moest vissen. Landgenoot Memphis groeide zondagavond uit tot zijn grote beul. Het werd 3-1.

Barça in 'sleutelweek' voor rest seizoen: "Winnen was belangrijk"

FC Barcelona heeft op overtuigende wijze afgerekend met Valencia. In de strijd der middenmoters trok de Spaanse grootmacht aan het langste eind: 3-1. Barça beleefde daarmee een goede start voor een uiterst belangrijke week voor de rest van het seizoen. Komende woensdag wacht namelijk een Champions League-onderonsje met Dynamo Kiev, terwijl in het weekend El Clásico wordt afgewerkt.

Juve dankzij curieuze goal langs Roma en Karsdorp

Juventus heeft de smaak te pakken in de Serie A. De Italiaanse recordkampioen versloeg AS Roma in eigen huis met 1-0, dankzij een opmerkelijke treffer van Moise Kean. Juventus steeg daarmee naar de zevende plaats in de competitie en is al vier duels op rij zonder puntenverlies.

Cocu staat open voor klus in Nederlandse subtop

Phillip Cocu is klaar voor zijn volgende klus als trainer. De vijftigjarige oefenmeester werd vorig jaar na een dramatische reeks ontslagen bij Derby County en zat sindsdien zonder club. De Nederlander, die in de Eredivisie een bijzonder succesvolle periode beleefde, staat nu weer open voor een nieuw avontuur.

Dit deden de opponenten van Ajax, AZ, PSV, Feyenoord en Vitesse

Na de interlandbreak stond dit weekend de eerste speelronde terug in de nationale competitie op de rol. Maar ook de eerste Europese speelronde staat ook alweer te wachten. Wat deden de tegenstanders van Ajax, PSV, Feyenoord, AZ en Vitesse in hun eigen competities? FCUpdate.nl zet de resultaten op een rijtje.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen