Juve dankzij curieuze goal langs Roma en Karsdorp

17 oktober 2021, 22:39

Juventus heeft de smaak te pakken in de Serie A. De Italiaanse recordkampioen versloeg AS Roma in eigen huis met 1-0, dankzij een opmerkelijke treffer van Moise Kean. Juventus steeg daarmee naar de zevende plaats in de competitie en is al vier duels op rij zonder puntenverlies.

Voorlopig staat er in Italië geen maat op Napoli, dat na acht duels nog geen punt morste. Ook AC Milan en Inter draaien al vroeg op volle toeren en volgen Napoli op nipte afstand. AS Roma completeert de top vier, maar zal na zondagavond angstig over de schouder kijken naar het rap naderende Juventus. Na twaalf punten uit de laatste vier duels is Juve hard op weg naar de bovenste regionen.

De overwinning op AS Roma kreeg gestalte dankzij een treffer van Moise Kean. Rodrigo Bentancur kopte de bal op het hoofd van de Italiaanse spits, die tot zijn grote verbazing de score opende. Juve en AS Roma gaven vanaf dat moment beide nauwelijks grote kansen weg. De grootste mogelijkheid was voor rust nog voor Jordan Veretout, maar zijn strafschop werd gekeerd door Wojciech Szczesny.

Bij het AS Roma van coach José Mourinho had Rick Karsdorp zoals gewoonlijk een basisplaats. Dat gold niet voor Matthijs de Ligt bij de thuisploeg. De 22-jarige centrumverdediger was niet fit genoeg en beleefde de wedstrijd vanaf de tribune. Hij zag zijn ploeg naar de zevende plaats in de competitie stijgen. De achterstand op koploper Napoli bedraagt tien punten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen