Arsenal en Real bereiden fraaie ruildeal voor; snel nieuws over Fati

17 oktober 2021, 19:00

Arsenal en Real Madrid zinnen op een spectaculaire ruildeal. De Londenaren zijn bereid om Alexandre Lacazette naar Santiago Bernabeu te laten verkassen. In ruil voor de Fransman hoopt de Engelse middenmoter op de komst van Gareth Bale, die in 2013 aartsrivaal Tottenham Hotspur voor het toenmalige recordbedrag van honderd miljoen euro verliet.

Dat meldt Mundo Deportivo. Er zitten echter nog wel wat haken en ogen aan de transfer. Bale moet voor de transfer namelijk wel een flink deel van zijn salaris inleveren om bij Arsenal aan de slag te gaan. De aanvaller zit in zijn laatste contractjaar bij Real Madrid en overweegt naar verluidt na het WK 2022 een punt achter zijn loopbaan te zetten. De 32-jarige aanvaller keert in november terug van een blessure.

De transfer van Bale naar Spanje is nooit een doorslaand succes geworden. Bale won met Real Madrid weliswaar veel prijzen, maar groeide nooit uit tot de absolute ster. Afgelopen seizoen keerde hij nog terug naar Londen, waar hij door Tottenham Hotspur op huurbasis speelde. In Engeland gold Bale als een van de beste aanvallers van de competitie.

Fati

Ansu Fati gaat zeer binnenkort zijn contract bij FC Barcelona verlengen. Het achttienjarige toptalent heeft naar verluidt al een mondeling akkoord bereikt. Volgens Mundo Deportivo wil Barça zijn verlenging voor de kraker tegen Real Madrid van komende week wereldkundig maken. De aanvaller is onlangs teruggekeerd van een slepende knieblessure, die hem negen maanden aan de kant hield.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen