Debuterende Reiss Nelson looft Slot: "Precies wat je wilt horen"

Debuterende Reiss Nelson looft Slot: "Precies wat je wilt horen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 oktober 2021 – Reiss Nelson maakte zaterdagavond zijn officiële debuut voor Feyenoord. De aanvaller stond een aantal weken aan de kant met een blessure, maar mocht tegen RKC Waalwijk eindelijk meedoen. Hij kon zijn ploeg niet helpen aan een overwinning, maar desondanks genoot de Arsenal-huurling van zijn eerste minuten in De Kuip.

"Ik ben blij dat ik mijn debuut heb kunnen maken. Ik heb er op de achtergrond hard voor gewerkt op het
trainingsveld, om wedstrijdfit te raken en helemaal fris te worden. Daar ben ik in geslaagd, denk ik. Met mijn debuut als gevolg, alleen niet met het resultaat dat wij wilden", zegt de Engelsman voor de camera van Feyenoord TV. "Mijn doel is om te scoren en assists te geven, dat is niet gelukt, maar ik voelde me sterk en klaar om de één-tegen-één aan te gaan."

De aanvaller zat dat voor rust de bal niet goed rondging bij de Rotterdammers. Na de rust werd dat beter, mede door de aanwijzigingen van Arne Slot. "De trainer zei dat we dapperder moesten zijn. Dat deden we na rust, toen lieten we zien hoe goed we kunnen zijn als team. We kregen alleen niet de beslissende goal, dat is zonde", vindt Nelson, die kort voor zijn invalbeurt nog even met de oefenmeester praatte.

"De coach zei: 'Reiss, je hebt hier heel hard voor gewerkt. Je verdient het. Laat ons zien wat je kan, ik geloof in je'. Dat is precies wat je wilt horen op dat moment van je trainer. Het geloof dat hij je steunt. Het was de eerste keer voor mij in dit stadion, het was een geweldige ervaring. Ik had het tot nu toe alleen vanaf de tribune meegemaakt. Het was fantastisch, ik kan niet wachten om meer wedstrijden te spelen hier. Deze dertig minuten waren slechts het begin."

Reacties

gerelateerd