Van Wonderen trots op vechtlust Go Ahead: "Emotionele achtbaan"

16 oktober 2021, 23:27

Go Ahead Eagles won zaterdag in een uitverkochte Adelaarshorst in een knotsgek duel met 4-2 van Heracles Almelo. Trainer Kees van Wonderen is trots op de prestatie van zijn ploeg, die de wedstrijd eindigde met negen spelers.

"Wat een avond dit, niet normaal", vertelt de trainer nog nabevend tegenover De Stentor. "Het was een echte achtbaan van emoties. Eentje die volledig past bij de club Go Ahead. De interactie, het vuur bij mijn spelers en de fans op de tribunes. Het was geweldig en als je 'm dan met negen man zo afsluit met een 4-2 overwinning. Ongekend."

Van Wonderen zag hoe Gianis Botos en Isac Lidberg met rood naar de kant werden gestuurd, na ingrijpen van de VAR. "Vooral die tweede van Isac vind ik discutabel. Ik heb de beelden net gezien en hij probeert zich groot te maken. Ik vind het heel zwaar bestraft om hem weg te sturen. De rode kaart van Botos was wat onhandig. Ik ben nog het veld opgelopen tijdens dat opstootje. Zo'n overtreding op het middenveld hoeft niet. Maar gelukkig herpakken we ons uiteindelijk als team."

Lees ook: GAE grijpt derbyzege ondanks blunders en rode kaarten

De 4-2 overwinning werd over de streep getrokken, waardoor de Deventenaren opklimmen naar de twaalfde plek in de Eredivisie. Van Wonderen: "Het was heel zwaar, we hebben het moeilijk gehad, maar met een ongelooflijke vechtlust winnen we. Ik ben heel trots op mijn team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen