AC Milan kan puntenverlies afwenden door fraaie comeback

16 oktober 2021, 22:47

AC Milan heeft zaterdagavond ternauwernood aan puntenverlies kunnen ontsnappen in het thuisduel tegen Hellas Verona. De nummer twee in de Serie A keek bij rust tegen een 0-2 achterstand aan, maar scoorde na rust drie keer: 3-2.

Al in de zevende minuut passeerde Gianluca Caprari AC Milan-goalie Ciprian T?t?ru?anu, die de geblesseerde Mike Maignan voorlopig vervangt. Een kwartier later bracht een rake strafschop van Antonin Barak de thuisploeg verder in de problemen. AC Milan, dat dit jaar eindelijk weer een écht serieuze gooi wil doen naar het kampioenschap, kreeg het niet voor elkaar om voor rust een gaatje te vinden in de Hellas Verona-defensie.

Na de pauze veranderde er weinig aan dit beeld, tót Olivier Giroud rond het uur de aansluitingstreffer, met het hoofd knikte de Franse aanvaller hard binnen. Daarna kreeg AC Milan vleugels en was het Franck Kessié die vanaf de strafschopstip de gelijkmaker tegen de touwen mocht schieten. Een tik die Hellas Verona maar moeilijk te boven kwam, want twee minuten later werd het ook nog eens 3-2. Koray Günter werkte de bal ongelukkig achter zijn eigen doelman.

Lees ook: Titelkandidaat AC Milan geeft Zlatan zeer fraai cadeau

Door de zege gaat AC Milan weer voor even over Napoli heen en is het koploper in de Serie A. De ploeg uit Napels kan die positie zondag weer innemen als in eigen huis wordt gewonnen van Torino. Dinsdag wacht de ploeg van Stefano Pioli het Champions League-treffen in Portugal tegen FC Porto. Een cruciaal duel, de ploeg is in het miljoenenbal namelijk nog altijd puntloos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen