Dessers heeft eerste basisplaats bij Feyenoord te pakken

Dessers heeft eerste basisplaats bij Feyenoord te pakken

16 oktober 2021 – Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord voor de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk bekendgemaakt. Cyriel Dessers staat voor het eerst in de basis bij de Rotterdammers.

Slot verklapte vrijdag tijdens de persbijeenkomst richting het duel met RKC hoe hij de afwezigheid van Luis Sinisterra (laat terug van interlandverplichtingen) van plan was op te vangen. De trainer heeft een dag later daad bij woord gevoegd en gebruikt Dessers voor het eerst als basisspeler. Bryan Linssen speelt daardoor als linksbuiten.

De opstelling van Feyenoord kent verder geen verrassingen. Justin Bijlow staat onder de lat, Marcus Holmgren Pedersen, Gernot Trauner, Marcos Senesi en Tyrell Malacia vormen de verdediging en Jens Toornstra, Orkün Kökcü en Guus Til staan op het middenveld. Alireza Jahanbakhsh completeert de aanval.

Feyenoord komt zaterdag als eerste van de traditionele top-drie in actie. Later op de dag speelt Ajax de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen en neemt PSV het op eigen terrein op tegen PEC Zwolle.

gerelateerd