Man Utd wekt verbazing met vliegreis van slechts 10 minuten

Man Utd wekt verbazing met vliegreis van slechts 10 minuten

16 oktober 2021 – Manchester United is per privéjet afgereisd naar de uitwedstrijd tegen Leicester City. Een opmerkelijke keuze, daar de afstand van Manchester naar Leicester slechts 120 kilometer. Het toestel heeft dan ook niet lang in de lucht gehangen.

Donny van de Beek en zijn ploeggenoten nauwelijks tijd om hun veiligheidsriemen om- en af te doen. De vlucht duurde namelijk slechts tien minuten. Waarom Manchester United niet gewoon per bus naar Leicester afreisde? Dat had te maken met een onverwachte verkeersopstopping op de snelweg.

Leicester City en Manchester United nemen het zaterdagmiddag vanaf 16.00 uur (Nederlandse tijd) tegen elkaar op. Als Liverpool eerder op de dag punten morst tegen Watford, kan de ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer in elk geval voor een paar uur aan kop komen in de Premier League.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Donny van de Beek in de lastige uitwedstrijd vanaf de bank begint. De Nederlandse middenvelder kwam dit seizoen in competitieverband nog maar één keer in actie, als invaller. Een maand geleden kreeg hij tegen Newcastle United (4-1 winst) vijf minuten speeltijd.

gerelateerd