'Debuut weer uitgesteld: Ihattaren om privé-redenen naar Utrecht'

14 oktober 2021, 23:51   Bijgewerkt: 15 oktober 2021, 00:02

Mo Ihattaren zal komend weekend wederom niet debuteren voor Sampdoria. De oud-PSV'er is eindelijk fit, maar ontbreekt opnieuw in de wedstrijdselectie. Donderdag vloog hij namelijk van Italië naar Nederland. 

Dat schreef De Telegraaf donderdagavond. De krant sprak daarbij van 'privé-redenen', zonder dat de precieze reden duidelijk werd. In Nederland voegde Ihattaren zich bij zijn familie in Utrecht. De uitwedstrijd tegen Cagliari van aanstaande zondag (12:30 uur) mist hij daarmee.

In eerste instantie was de fitheid van Ihattaren al de reden dat hij zijn eerste wedstrijd in het shirt van Sampdoria nog niet speelde. Op het moment dat zijn transfer naar Juventus (dat Ihattaren aan Sampdoria verhuurt) officieel werd, trainde de middenvelder al enige tijd niet meer mee met PSV. 

Zo duurde het even voor de middenvelder weer fit was. Direct na zijn komst zat hij wel eenmalig op de bank tegen Inter - zonder in te vallen - maar daarna ontbrak hij enkele weken in de wedstrijdselectie, naar verluidt omdat hij 'kwakkelde met zijn fitheid'. Sinds enkele dagen trainde Ihattaren juist wel weer voluit mee, maar tot een debuut in de komende wedstrijd leidt dat dus toch niet. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen