'Fati heeft heldere boodschap voor zaakwaarnemer'

14 oktober 2021, 22:39

Ansu Fati heeft zijn wens duidelijk kenbaar gemaakt bij zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes. Het toptalent gaf aan dat bijtekenen bij FC Barcelona voor hem op dit moment de enige optie is. Eerder op de dag zag hij ploeggenoot Pedri al zijn handtekening zetten onder een nieuwe verbintenis tot medio 2026.

Naar verluidt was de planning dat Fati gelijktijdig met Pedri zou tekenen, maar verliepen de onderhandelingen met zaakwaarnemer Mendes een stuk stroever. Volgens Mundo Deportivo zou de aanvaller zelf daar wel eens verandering in gebracht kunnen hebben. Fati kwam donderdag samen met zijn familie bij elkaar met Mendes en kwam met een duidelijke boodschap. "Alleen Barça", zo werd hij geciteerd.

Barcelona hoopt al langer om Fati langer vast te leggen. Volgens zijn huidige, aflopende contract, heeft de club de optie om er nog twee jaar aan vast te plakken, maar Barça wil de aanvaller een nieuwe, verbeterde en langdurige verbintenis voorleggen. Nu Fati duidelijk heeft gemaakt wat hij wil, zou er wel iets minder haast achter de onderhandelingen zitten.

Fati is een van de vijf spelers die Barça langer vast probeerde te leggen. Met Pedri is de eerste verlenging van de vijf donderdag een feit geworden. Naast Fati zouden Gavi, Roland Araújo en Ousmane Dembélé de volgende spelers moeten worden. Laatstgenoemde beschikt overigens ook over een aflopend contract, maar gaf eerder net als Fati al aan zijn zinnen te hebben gezet op een langer verblijf in Barcelona.

Lees ook: FC Barcelona verlengt met Pedri en wil langer door met vijftal

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen