'AC Milan wil Noa Lang, Club Brugge vraagt 30 miljoen'

'AC Milan wil Noa Lang, Club Brugge vraagt 30 miljoen'

14 oktober 2021 – Noa Lang (22) kan zich na serieuze interesse van Leeds United en Arsenal ook verheugen op belangstelling van AC Milan. De Italiaanse topclub volgt de diensten van de Nederlander op de voet. En hoewel Club Brugge minimaal dertig miljoen euro op tafel zou willen krijgen voor de buitenspeler, hoeft dat voor de Serie A-ploeg geen probleem te zijn.

Dat schrijft Het Nieuwsblad althans. Eerder schreef ook La Gazzetta dello Sport over de vermeende interesse, maar ditmaal zou het zijn bevestigd aan het Belgische medium. Concreet is de interesse van Lang nog niet, want er werd formeel bijvoorbeeld nog geen voorstel gedaan aan Club Brugge of de aanvaller. Maar volgens het Belgische medium is het goed mogelijk dat dát op termijn wel gaat gebeuren, want de Italiaanse topclub is wel degelijk serieus geïnteresseerd.

Na Leeds United en Arsenal is dus ook AC Milan als reële kanshebber toegevoegd aan rijtje van clubs dat hoopt op de diensten van Lang. Dat hij recent debuteerde in het Nederlands elftal en tegen Gibraltar al aan de aftrap mocht verschijnen van Louis van Gaal, zal zijn transferwaarde alleen maar doen verhogen. Ook in de Champions League maakte de buitenspeler met Club Brugge tot dusver veel indruk, waardoor zijn huidige werkgever minimaal dertig miljoen euro wil vangen.

Lees ookLang trots: "Ik heb hier harder voor moeten werken dan de rest"

Lang zou volgens het medium zelf geen haast hebben om te vertrekken bij Club Brugge. Hoewel hij zijn vertrekwens in de zomer niet onder stoelen of banken stak, zou hij ditmaal in België willen spelen voor zijn tweede landstitel en ook overwinteren in de absolute poule des doods van de Champions League behoort nog tot de opties. Het Nieuwsblad acht de kans op een vertrek in de zomer van 2022 dan ook het grootst.

gerelateerd