'Raiola 'zou het niet erg vinden' als De Vrij naar Engeland gaat'

'Raiola 'zou het niet erg vinden' als De Vrij naar Engeland gaat'

13 oktober 2021 – Mino Raiola hoopt Stefan de Vrij naar de Premier League te brengen, zo weet La Repubblica woensdag te melden. De Italiaanse krant schrijft dat de superzaakwaarnemer een Engelse club zoekt die de 29-jarige centrumverdediger na dit seizoen wil overnemen van Inter.

De Vrij beschikt bij Inter over een contract dat nog bijna twee jaar doorloopt, tot de zomer van 2023. Als het aan Raiola ligt, vertrekt de Nederlandse verdediger volgend jaar zomer al bij de regerend kampioen van Italië. Volgens La Repubblica zou de belangenbehartiger 'het niet erg vinden' als De Vrij volgend seizoen in de Premier League speelt.

Het lijkt erop dat De Vrij meerdere opties in de Engelse competitie heeft. Afgelopen zomer werd hij nog in verband gebracht met een overgang naar Everton. De verdediger is ook gelinkt aan Tottenham Hotspur en Leicester City. Met Newcastle United lijkt De Vrij er nog een extra Engelse aanbidder bij te hebben. De club, die door de Saoedische overname plots veel geld te besteden heeft, zou de komst van de voormalig speler van Feyenoord ook zien zitten.

De Vrij is bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van Inter. Namens de club uit Milaan speelde hij inmiddels 101 wedstrijden in de Serie A. Daarvoor kwam de Nederlandse verdediger jaren uit voor Lazio, waarvoor hij 95 wedstrijden in de Italiaanse competitie speelde.

gerelateerd