'Mönchengladbach-ster hoopt op move van FC Barcelona'

'Mönchengladbach-ster hoopt op move van FC Barcelona'

13 oktober 2021 – Denis Zakaria hoopt na dit seizoen de overstap naar FC Barcelona te maken. Dat is volgens Sport de reden dat de 24-jarige middenvelder zijn contract bij Borussia Mönchengladbach niet wil verlengen. Ook andere topclubs houden de situatie van Zakaria in de gaten.

Het heeft er alle schijn van dat Zakaria bezig is aan zijn laatste seizoen in dienst van Borussia Mönchengladbach. De Zwitserse middenvelder beschikt over een aflopend contract en kan volgend jaar gratis de overstap naar een andere club maken. Bovengenoemd Spaans medium schrijft dat Zakaria hoopt dat Barcelona een move maakt. Voor de financieel noodlijdende club zou de middenvelder een aardige optie kunnen zijn, daar Barça voor hem geen transfersom hoeft te betalen.

Zakaria is bezig aan zijn vijfde seizoen in dienst van de Duitse club. Daarvoor kwam de 38-voudig international van Zwitserland uit voor Servette Genève en Young Boys. Zakaria had afgelopen zomer de mogelijkheid om BMG te verlaten, maar bleef de club toen trouw. Zo zou hij onder meer een aanbieding van AS Roma naast zich hebben neergelegd. Ook Juventus heeft hem op het lijstje staan.

Barça trok afgelopen zomer ook enkele transfervrije spelers aan. Zo werden Memphis Depay, Sergio Agüero en Eric García gratis naar Camp Nou gehaald.

gerelateerd