Koeman laat Agüero officieus debuteren bij Barça

13 oktober 2021, 12:45

Ronald Koeman heeft voor de eerste keer een beroep kunnen doen op Sergio Agüero. De Argentijnse topspits kampte in de eerste weken van het nieuwe seizoen met een kuitblessure, maar heeft zijn opwachting gemaakt in een oefenduel tegen derdedivisionist UE Cornellà.

Tijdens de interlandbreak kon Koeman met de niet-internationals een oefenwedstrijd afwerken. Naast Agüero keerde ook Ousmane Dembélé woensdagochtend weer terug in wedstrijdverband. Barça werkte de wedstrijd af op het eigen trainingscomplex. De selectie van Barça bestond uit enkele spelers van de hoofdmacht, maar er deden ook spelers van Barça B mee.

Lees ook: 'Fantastisch contractnieuws voor geteisterd Barça'

Agüero deed een halfuur mee en mag zich eindelijk weer richten op wedstrijdminuten in de hoofdmacht. Mogelijk zitten hij en Dembélé komende zondag tegen Valencia weer bij de wedstrijdselectie. De 24-jarige Dembélé raakte afgelopen zomer kort voor de start van het EK met Frankrijk geblesseerd aan zijn hamstring. Agüero stond met kuitproblemen aan de kant.

Agüero hoopt zijn loopbaan bij FC Barcelona een sterk vervolg te geven. De spits was jarenlang een garantie op goals bij Manchester City, waar zijn contract afgelopen zomer afliep. FC Barcelona kon hem daarom transfervrij binnenhalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen