BILD: Newcastle United zet zinnen op drie topspelers

BILD: Newcastle United zet zinnen op drie topspelers

13 oktober 2021 – Het regent geruchten over de komende transferwindow van Newcastle United. De Engelse middenmoter werd vorige week voor 350 miljoen euro overgenomen door een groep investeerders uit Saoedi-Arabië. Zij zijn bereid om miljoenen in de club te pompen om zich zo tussen de Engelse en mondiale wereldtop te mengen.

Volgens BILD zijn drie spelers in beeld om de selectie komende winter te versterken. Op de achtergrond zijn in ieder geval de eerste gesprekken met Timo Werner al begonnen. De Duitser was een van de uitblinkers bij RB Leipzig, maar is bij Chelsea niet meer de eerste nummer negen na de komst van Romelu Lukaku. De spits zou niet onwelwillend tegenover een vertrek staan. 

Ook Niklas Süle staat op de verlanglijst. De boomlange centrumverdediger van Bayern München is dit seizoen vaste waarde in het hart van de defensie. De verdediger, die vorig seizoen zijn kruisband scheurde, beschikt echter over een aflopend contract. Vanaf 1 januari mag hij vrij onderhandelen met clubs over een transfervrije stap in de zomer.

Tot slot is ook Philippe Coutinho in beeld. De Braziliaan werd in 2018 voor liefst 135 miljoen euro gekocht door FC Barcelona, maar in Camp Nou komt hij nauwelijks aan spelen toe. Newcastle zou hem uit die situatie willen verlossen. Dat Newcastle eveneens interesse heeft in Erling Haaland, is volgens BILD echter niet waar.

gerelateerd