Donnarumma geraakt door boze fans: "Zal altijd van ze houden"

Donnarumma geraakt door boze fans: "Zal altijd van ze houden"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

12 oktober 2021 – Gianluigi Donnarumma heeft voor de eerste keer gereageerd op de fluitconcerten aan zijn adres tijdens de interland tussen Italië tegen Spanje (1-2) van een week geleden. De doelman keerde voor de eerste keer sinds zijn tranfer naar Paris Saint-Germain terug in Milaan en kon niet rekenen op een warm welkom.

Donnarumma liet AC Milan afgelopen zomer achter zich voor een avontuur bij Paris Saint-Germain en dat zijn de meeste Milanezen nog niet vergeten. De doelman stond in de halve finale van de Nations League onder de lat bij Italië en werd in het San Siro flink uitgefloten. In het tv-programma Le Iene liet de 22-jarige goalie voor de eerste keer van zich horen.

"Ik zal altijd van de fans houden en houdt altijd mijn Rossonero-hart. Het is jammer dat er naar me gefloten werd. Maar ik ben hier opgegroeid en zal altijd fan van Milan blijven. Ik hoop dat ik de volgende keer beter ontvangen word", aldus Donnarumma, die op de Italiaanse televisie ook een neppe tattoo met het logo van zijn ex-club kreeg. Het zou zomaar kunnen dat er ooit een echte tatoeage komt.

Terwijl Donnarumma nog vrij koel reageerde op de wedstrijd in Milaan, gold dat in een eerder stadium niet voor de voetbalbond. Men zou er namelijk serieus over nadenken om voorlopig niet in het San Siro te spelen. Voor de aanstaande interlands zou de bond liever uitwijken naar Turijn (Allianz Stadium) of Stadio Atleti Azzurri d'Italia (Bergamo).

Reacties

gerelateerd