Goed nieuws Koeman: Camp Nou volledig gevuld tijdens krakers

12 oktober 2021, 20:15

FC Barcelona mag het eigen Camp Nou weer volledig openen. De Catalaanse grootmacht moest vanwege alle coronamaatregelen lange tijd een gedeelte van het stadion sluiten, maar mag nu alle 99.354 stoeltjes vullen. Dat is goed nieuws voor Ronald Koeman in de aanloop naar enkele belangrijke wedstrijden.

De Catalaanse overheid had tot nu toe nog geen groen licht gegeven voor het volledig openen van de stadions. Dinsdagavond kwam er toch groen licht voor onder meer Barcelona, dat ook de inkomsten van meer supporters goed kan gebruiken. De club verkeert financieel immers in zwaar weer en heeft iedere euro meer dan nodig.

Voor Koeman staan er meteen drie belangrijke thuiswedstrijden op het programma. Komende zondag komt Valencia op bezoek in Camp Nou, dat volgende week woensdag het toneel is voor de wedstrijd tussen Barcelona en Dynamo Kiev in de Champions League. Volgende week zondag staat El Clásico tegen Real Madrid op de planning.

De steun van de trouwe aanhang kan de ploeg van Koeman wellicht een broodnodige zetje in de rug geven. Barcelona is in La Liga begonnen met twaalf punten uit zeven wedstrijden en staat daarmee op de negende plek. In de Champions League werd al twee keer verloren en dus moeten er punten worden gepakt om overwintering realistisch te houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen